Новини
2 Вересня 2020
702

Курт Волкер став незалежним членом ради директорів компанії BGS Rail, яка працює в Україні

Призначення допоможе реалізувати розробки, які збільшать прямі іноземні інвестиції

З 1 вересня 2020 року колишній спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер став незалежним членом ради директорів компанії BGS Rail, яка працює в Україні, повідомляє Ліга.Бізнес.

Зазначається, що крім того він працюватиме радником голови та ради директорів материнської компанії Avia Solutions Group. Як наголошується у компанії, призначення Волкера допоможе BGS Rail “домогтися успіху у розробці та реалізації планів зростання, які збільшать прямі іноземні інвестиції й сприятимуть створенню нових робочих місць на українському ринку”.

BGS Rail – українська дочірня компанія литовської Baltic Ground Services (BGS) – міжнародного постачальника наземного обслуговування, заправки літаків, логістичних послуг ADR, яка входить до складу Avia Solutions Group – найбільшої аерокосмічної бізнес-групи Центральної та Східної Європи з 83 офісами та виробничими станціями.

BGS Rail надає у довгострокову оренду піввагони, криті вагони та зерновози, призначені для перевезення вугілля, руди, щебеню, металопрокату, дерева, зерна тощо. З серпня 2020 року компанія також здійснює самостійне управління парком піввагонів. У 2018 році BGS отримала ліцензію, що дозволяє компанії надавати послуги ж/д вантажоперевезень в Україні.

Раніше Investory News писали, що компанія BGS Rail у співпраці з авіахолдингом AviaAM Leasing розширила парк своїх вантажних вагонів на 200 одиниць. Всі вони були передані в оренду одному з найбільших вагонних операторів України — компанії “Металургтранс”, вартість контракту склала $3 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram