Новини
4 Січня 2023
575

Криптотрейдер Даррен Нгуєн з Австралії наторгував майже $2 мільярда за рік

Проте його бізнес і досі зареєстрований в домі батьків

Криптоімперія Даррена Нгуєна, PO Street Capital, отримала величезні прибутки після сплати податків обсягом $6 млн за фінансовий рік, який закінчився 30 червня 2021 року, повідомляє Buidlbee, посилаючись на документи Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC). Це сталося завдяки торгівлі криптовалютами на загальну суму близько $2 млрд за 12-місячний період.

“Малий” бізнес Даррена зареєстрований у будинку його батьків в Сіднеї. Сам криптотрейдер свої доходи не коментує, однак місцеві видання самостійно оприлюднили публічні документи компанії.

Цифри 2021-го року значно відрізняються від показників 2020-го, коли молодий криптоінвестор отримав близько $400 тис. Результати, задокументовані аудиторами PO Street Capital, показують зростання чистого прибутку на 1404,12% у 2021 році. Крім того, Нгуєн отримав $510 млн дивідендами від доходів того року.

Щодо видатків, то публічні записи ASIC свідчать про повернення кредиту PO Street Capital розміром у $760 тис. У червні 2021 року торгова компанія також мала короткострокові резерви на суму $2,5 млн.

Даррен Нгуєн тепер у центрі уваги криптоінвесторів, що прагнуть дізнатися його торгові секрети. Як порівняти з його приростом у 1000+% у 2021 році, згідно з даними CoinGecko, біткоїн (BTC) та етер (ETH) зросли на 296% і 865% кожен за той самий проміжок часу. Оскільки ведмежий ринок ще триває, незрозуміло, як це вплинуло на PO Street Capital і чистий прибуток криптотрейдера за 2022 рік. Тож чимало криптоентузіастів з нетерпінням чекають на наступний звіт ASIC.

Як писали раніше Investory News, 2023-й стане роком ігрової індустрії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram