Новини
4 Липня 2022
613

Криптопроєкт Novi від Meta остаточно закриється

Користувачам порадили вивести свої гроші якнайшвидше

Пілотний проєкт компанії Meta Марка Цукерберга із сервісу грошових переказів із використанням власного цифрового гаманця криптовалюти Novi завершиться 1 вересня, повідомляє Bloomberg.

З 21 липня користувачі більше не зможуть додавати гроші на свої рахунки, сказали в компанії та порадили користувачам вивести свій баланс “якнайшвидше”. Клієнти не зможуть отримати доступ до своєї історії транзакцій чи інших даних після завершення пілотного проєкту.

Компанія планує використовувати технологію Novi у майбутніх продуктах, наприклад, у своєму метавсесвіті.

Meta запустила пілотний проєкт Novi у жовтні 2021 року замість токена Diem Meta. І невдовзі Diem Association продала банку Silvergate усі активи власного криптопроєкту.

Вперше Facebook від Meta заговорив про стейбоїни у 2019 році — тоді компанія оголосила про співпрацю з десятками інших компаній у межах ініціативи Libra. Однак згодом через регуляторний тиск ряд партнерів відмовився від проєкту, і він змінив назву на Diem.

Нагадаємо, що майнери масово продають відеокарти на аукціонах. Такі продажі викликані кризою на ринку криптовалют. Біткоїн вже впав нижче $20 тис. Експерти не виключають його подальшого падіння.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram