Новини
10 Квітня 2020
943

Компанія Воррена Баффета продала акції BNY Mellon на понад $30 мільйонів

Було продано майже 870 тисяч цінних паперів

Інвесткомпанія американського мільярдера Воррена Баффета на цьому тижні продала пакет акцій Bank of New York Mellon (BNY Mellon) вартістю $30,9 млн, пише Інтерфакс.

У повідомленні, направленому Berkshire Hathaway в Комісію з цінних паперів та бірж (SEC), говориться, що компанія продала 869,103 тис. акцій BNY Mellon.

На даний час інвесткомпанія Баффета володіє 88,1 млн акцій BNY Mellon, що становить менш як 10% паперів банку. Після зменшення частки нижче цього порога у компанії пропадає зобов’язання публікувати дані про угоди з акціями, крім традиційних квартальних звітів.

Акції BNY Mellon, одного з найбільших у світі банків-кастодіанів, подешевшали на 26,2% з початку 2020 р. Для порівняння: S&P 500 впав за цей же час на 13,6%.

Нагадаємо, Воррен Баффет в четвертому кварталі минулого року продав акції компанії Apple на суму понад $800 млн. Сума може здатися великою, але для мільярдера ця угода, як невелика математична похибка.

Як відомо, чистий прибуток компанії Воррена Баффета Berksihre Hathaway у 2019 р. склав $81,4 млрд, що на 1900% більше, ніж позаминулого року. Причина таких результатів пояснюється новими правилами звітності, які були частиною податкової реформи Дональда Трампа.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram