Новини
25 Жовтня 2023
258

Компанія Toyota представила новий електричний Lexus

Авто має запас ходу 1000 кілометрів

Фото: Kyodo News / Getty Images

Автовиробник Toyota представила концепт-кар Lexus із запасом ходу близько 1 тис. км, який планує випустити до 2026 року, повідомляє Reuters.

Зазначається, що Концепт-кар LF-ZC показали на японському автосалоні. Він використовує “призматичні, високопродуктивні” батареї, які забезпечують вдвічі більший запас ходу, ніж звичайні електромобілі, близько 1 тис. км.

“Ключем до досягнення прориву є мінімізація та скорочення кількості деталей, включаючи менші, ефективніші акумулятори з більшою потужністю та більшим запасом ходу”, — сказав директор з брендингу Toyota Саймон Хамфріс.

Крім того, компанія також заявила, що досягла успіху в подоланні проблем, пов’язаних із довговічністю твердотільних акумуляторів. Toyota планує продавати транспортні засоби на твердотільних батареях, які вважаються потенційною “зміною правил гри” в галузі завдяки їхньому діапазону та продуктивності, до 2027 або 2028 року.

Також Toyota взяла на себе зобов’язання до 2035 року забезпечити 100% світових продажів бренду Lexus на електромобілях з акумуляторами.

Раніше Investory News писали, що відтепер Ferrari можна купити за крипту.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram