Новини
2 Квітня 2019
866

Ізраїльська Perion Network купує український IT-стартап за $3,75 млн

Тепер Perion зможе краще зорієнтувати рекламу для брендів і знаходити релевантну аудиторію

Фото: персонаж (візитка) Captain Growth

Ізраїльська компанія Perion Network оголосила про покупку українського стартапу Septa Communications, більш відомого під ім’ям Captain Growth. Сума угоди – $3,75 млн, повідомляється у прес-релізі Perion Network.

Частину коштів виплатять безпосередньо при поглинанні компанії, решту стартап отримає протягом двох років при виконанні поставлених KPI.

“Завдяки запатентованій технології Captain Growth – Value Unlock – наша синхронізація дасть брендам важливу можливість отримати вигоду з того, що найефективніші інструменти будуть надані за потрібне користувачам в потрібний час – для безпрецедентної міжканальної взаємодії”, – прокоментував CEO Perion Network Дорон Герстель (Doron Gerstel).

Perion Network займається рекламними рішеннями для видавців і брендів. Компанія була заснована у 1999 році під назвою IncrediMail і займалася розвитком однойменного поштового клієнта. У 2011 р. компанія змінила назву на Perion.

Septa Communications – український стартап, заснований Дмитром Плешаковим та Дмитром Білашем у 2017 р. Засновники запустили проект з управління власним digital-агентством. Компанія розвиває проект під назвою Captain Growth – IT-продукт на основі штучного інтелекту, здатний аналізувати рекламу і управляти маркетинговою активністю клієнтів. Раніше команда брала участь в акселераторі StartAD, але не залучала інвестиції.

За словами Дорона Герстеля, технології Captain Growth допоможуть Perion краще зорієнтувати рекламу для брендів і знаходити релевантну аудиторію.

Нагадаємо, український AR-розробник Live Animations отримав пропозицію про співпрацю з однією із найбільших корпорацій індустрії розваг Disney. Стартап, що спеціалізується на створенні доповненої реальності, тепер працюватиме над декількома проектами американської компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram