Новини
31 Серпня 2020
696

Ізраїль відправив перший в історії прямий авіарейс в ОАЕ

Комерційні рейси між країнами можуть стати регулярними

На фото: голова Ради національної безпеки Ізраїлю Меїр Бен-Шаббат (зліва), радник президента США Джаред Кушнер (в центрі) та радник з національної безпеки США Роберт О’Брайен / NIR ELIAS/POOL

Вперше в історії ізраїльська авіакомпанія El-Al відправила літак з аеропорту імені Бен-Гуріона в Тель-Авіві у столицю Об’єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі, після того, як країни домовилися про підписання мирної угоди, повідомляє The Times of Israel.

Очікується, що цей рейс може стати популярним маршрутом після встановлення офіційних дипломатичних відносин між країнами.

На борту Boeing 737-900 перебувають високопоставлені офіційні особи США та Ізраїлю. У складі американської делегації серед інших радник президента США з нацбезпеки Роберт О’Брайен і зять Дональда Трампа Джаред Кушнер.

Ізраїльську делегацію представляє радник з питань національної безпеки Меїр Бен-Шаббат.

Видання зазначає, що цей авіарейс є першим в історії прямим комерційним авіарейсом з Ізраїлю в ОАЕ.

“Спільна делегація візьме участь в робочих зустрічах ізраїльсько-арабських делегацій з ряду питань напередодні підписання угод про співпрацю в цивільній та економічній сферах”, — йдеться в заяві канцелярії прем’єр-міністра Ізраїлю.

Нагадаємо, Кабінет міністрів Ізраїлю затвердив багатонаціональну угоду щодо будівництва газопроводу довжиною 1,90 тис. км для експорту в Європу природного газу, який виявлено у водах Ізраїлю та Кіпру.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram