Новини
16 Жовтня 2019
1 427

Investory News презентує Ренкінг 50 інвестиційно привабливих компаній України

Презентація відбудеться під час заходу “Інвестпривабливий бізнес: від ідеї до реалізації”

25 жовтня у Києві пройде зустріч інвесторів та підприємців, під час якої відбудеться презентація Ренкінгу 50 інвестиційно привабливих компаній. Організаторами заходу “Інвестпривабливий бізнес: від ідеї до реалізації” є юридична компанія Dictum і фінансова консалтингова компанія “Група Фінансових Рішень” у партнерстві з Investory News.

Як зазначають огранізатори, метою бізнес-зустрічі є залучення до продуктивної розмови інвесторів та представників малого та середнього бізнесу України, пошук точок дотику обох сторін та налагодження успішного партнерства. Також під час заходу пройде панельна дискусія стратегічних інвесторів.

Ренкінг 50 інвестиційно привабливих компаній України — це спроба об’єднати українські компанії, що варті інвестицій, в одному проєкті. Каталог створила інвестиційна медіа-платформа Investory News при підтримці партнерів — Dictum і “Групи Фінансових Рішень”.

До списку включені компанії, які не входять у фінансово-промислові групи, не є представниками великих транснаціональних груп і міжнародні компанії, не мають державної участі в капіталі та є носіями національної ідеї в промисловості.

Відбір здійснювався у два етапи. Першочерговий список був складений експертами інвестиційної медіа-платформи Investory News. Основними критеріями відбору компаній були наступні.

У першу чергу відбиралися компанії, які генерують прибуток, не мають великої фінансової заборгованості, планують розширення (виробничих потужностей або планують вихід на експортні ринки), а також компанії, які заявляли про готовність до залучення інвесторів під розширення або нові проєкти.

Другий критерій відбору — галузева специфіка. У пріоритеті були інвестиційно привабливі напрямки: сільське господарство та фермерство, перероблююча та харчова галузі, легка промисловість та інші.

Далі бралася до уваги репутаційна складова бренду та компанії. Враховувались прозорість бізнесу, участь у соціальних проєктах та вклад у репутацію України.

На основі цих критеріїв було сформовано перелік проєктів з понад 150 представників українського бізнесу.

На наступному етапі відбору до аналізу компаній залучились експерти юридичної компанії Dictum і фінансової консалтингової компанії “Група Фінансових Рішень”. В результаті було відібрано 50 інвестиційно привабливих компаній України.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ZB53ndBToJcd8Eis8.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram