Новини
25 Листопада 2019
760

Індійська фінтех компанія Paytm залучила $1 мільярд

Наразі її оцінили в $16 мільярдів

Фото: Nasir Kachroo/NurPhoto via Getty Images

Індійська платформа мобільних платежів Paytm оголосила про нове фінансуванні з боку чинних акціонерів, таких як SoftBank Vision Fund і китайської Ant Financial Services, а також нових інвесторів, через загострення конкуренції у фінансовому секторі країни, повідомляє Bloomberg.

“Хоча компанія не розкрила подробиці, вона залучила $1 млрд в акціонерному капіталі з оцінкою в $16 млрд”, – пише видання, посилаючись на власне джерело інформації.

За даними Credit Suisse, засновник Paytm Віджей Шекхар Шарма намагається обійти конкурентів на ринку платежів, який до 2023 року може досягти $1 трлн.

“Наразі одним із основних її конкурентів є індійська компанія PhonePe, що належить Flipkart яка спеціалізується на електронній комерції, й активно бореться за молодих, досвідчених користувачів смартфонів, які використовують нові додатки для здійснення цифрових платежів”, – зазначає видання.

У компанії розповіли, що їхньою технологією користуються продавці у понад 2 тис. містах. Тому протягом наступних трьох років $1,4 млрд буде витрачено на розширення діяльності в сфері страхування, кредитування, біржових операцій та інвестицій.

Нагадаємо, наприкінці літа індійський фінтех-стартап Cred залучив $125 млн інвестицій, оцінка компанії досягла $450-500 млн.

А на початку вересня Investory News писали, що OKCredit, бангалорський стартап, який дозволяє дрібним торговцям оцифровувати свою бухгалтерію, залучив $67 млн у новому раунді фінансування для розвитку бізнесу в країні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram