Новини
22 Березня 2019
792

Ілон пише листа: Tesla доставить автівки замовникам до кінця березня

Ілон Маск просить працівників доставити автомобілі клієнтам компанії, визначивши це за приорітет

Фото: Flickr

Ілон Маск у четвер розіслав всім співробітникам Tesla електронного листа, де повідомив про пріоритетність доставки автівок до 31 березня. Про це пише видання Business Insider з посиланням на власне джерело.

“Протягом останніх десяти днів кварталу, будь ласка, візьміть до уваги, що вашим основним пріоритетом є допомога з доставки автомобілів. Це стосується всіх. З плином часу це буде хорошим рішенням, бо ми створили автомобілі, а люди купили машини, тому нам просто потрібно доставити машини своїм новим власникам!”, – пише у листі Маск.

Цікавий лист тим, що у ньому крім іншого вказано тему “Потрібна допомога при доставці автомобіля!”.  Це випливає з окремого електронного листа від віце-президента компанії Санджая Шаха минулого тижня з проханням про те, щоб співробітники знову добровільно зголосилися доставляти транспортні засоби в додаткові зміни.

“Особливо складним це робить те, що Європа і Китай одночасно відчувають таке ж значне збільшення обсягу поставок, як і Північна Америка минулого року. У деяких місцях швидкість доставки більш ніж на 600% вище, ніж при попередньому піку!”, – зазначив Ілон Маск.

Він також додав, що проблеми з постачальниками у Європі ще більше ускладнили ситуацію з поставками компанії. Як повідомляє Business Insider, Tesla необхідно було доставити ще 30 тис. автомобілів до кінця кварталу для досягнення внутрішніх цілей.

В Tesla не коментують ситуацію з постачанням.

Нагадаємо, Ілон Маск вчергове потрапив у скандал через пост у Twitter. Американська комісія з цінних паперів (SEC) звернулася до федерального суду з вимогою затримати Ілона Маска за неповагу до суду через порушення умов угоди, досягнутої минулого року.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram