Новини
6 Травня 2019
925

IKEA планує інвестувати €400 млн у розширення мережі магазинів у Франції

А в Україні все ще очікується відкриття першого магазину IKEA 

Фото: Flickr/rarye

IKEA планує інвестувати €400 млн ($448 млн) на відкриття нових магазинів у Франції, які будуть поступово з’являтися протягом трьох років, пише Reuters.

Про це розповів у понеділок під час відкриття першого магазину IKEA в центрі Парижа виконавчий директор IKEA Франція Вольтер Каднар (Walter Kadnar).

IKEA, найбільший в світі роздрібний торговець меблями і предметами домашнього побуту, відома своїми великими магазинами самообслуговування за межами міста. Але нині компанія трансформує свою бізнес-модель, щоб більше обслуговувати споживачів, які вважають за краще робити замовлення через Інтернет і доставляти продукцію додому.

Щодо України, то про плани виходу IKEA на наш ринок стало відомо ще у вересні 2018 р., коли IKEA почала набирати працівників. Перший супермаркет площею близько 6 тис. кв м в ТРЦ Ocean Mall планували відкрити в 2019 р. Але у зв’язку із затримкою будівництва та отримання дозволів ТРЦ Ocean Mall IKEA знайшла вихід – до кінця 2019 р. компанія планує відкрити чотири торгові точки площею близько 500 кв м, де буде працювати видача товару при замовленні через Інтернет.

До того ж, нині на сайті пошуку вакансій rabota.ua все ще йде пошук співробітників до магазину в районі метро Либідська.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram