Новини
23 Квітня 2019
893

H&M планує продавати секонд-хенд

В найближчі п’ять років оборот ринку секонд-хенду збільшиться вдвічі і становитиме понад $51 млрд

У світі спостерігається зростання попиту на вживані речі, оскільки все більше покупців замислюється про охорону навколишнього середовища. Про це повідомляє Ukrainian Retail Association.

Повідомляється, що компанія H&M зацікавилася розвитком сегмента секонд-хенду. Перший онлайн-магазин вживаного одягу буде запущений в пілотному режимі на сайті особистого бренду H&M – Other Stories.

Надалі компанія планує поширити ініціативу на інші бренди і магазини.

H&M також планує запустити програму, в рамках якої покупці зможуть побачити фабрику, на якій була виготовлена та чи інша річ з відділу секонд-хенду, дізнатися більше про тканини, технології і матеріали, які були використані при її створенні.

Крім того, до 2030 року H&M має намір перейти на 100% чисті екологічні матеріали.

Рішення приділити пильну увагу секонд-хенду позитивно позначиться на політиці H&M – компанія прагне прийти до повністю безвідходної моделі виробництва і реалізації товарів.

Представники компанії вважають, що експеримент закінчиться вдало і незабаром відділи секонд-хенду з’являться у всіх магазинах бренду.

Раніше Investory News повідомляли, що H&M відкрив свій перший флагманський магазин у київському ТРЦ Lavina Mall у серпні 2018 року. Рівно за два місяці ритейлер провів друге велике відкриття у ТРЦ Sky Mall.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram