Новини
8 Лютого 2019
857

HeidelbergCement AG продає свої активи в Україні

Покупцем виступить українська інвестиційна група Ігоря Мазепи Concorde Capital

Один із найбільших виробників цементу у світі HeidelbergCement AG продає свої активи в Україні, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Угода повинна відбутися в березні-квітні поточного року. Покупцем виступить українська інвестиційна група Concorde Capital”, – розповіли агентству.

У компанії “ХайдельбергЦемент Україна” поки що офіційно не прокоментували цю угоду.

Як відомо, інвестиційна компанія Concorde Capital створена у 2004 р. та надає інвестиційно-банківські, брокерські послуги, а також  послуги з управління активами в Україні.  Засновник, власник та генеральний директор компанії – Ігор Мазепа.

За даними, розміщеними на сайт компанії  “ХайдельбергЦемент”, в Україні компанія працює з 2001 року і володіє трьома цементними заводами – “Криворізьким”, “Каменським” та “Амвросіївським”. На українських підприємствах групи HeidelbergCement працює понад 1 тис. робітників.

Загалом, компанія працює в 60 країнах світу, має 616 виробничих майданчиків для піску, гравію та щебеню, 159 цементних та помольних заводів, 1,7 тис. бетонних та 112 асфальтових заводів.

Нагадаємо, раніше Investory News писали про закриття угоди з купівлі групою “Метінвест” металургійного заводу “Юністіл”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram