Новини
26 Січня 2024
368

Google представила нові ШІ-функції для шкіл та вчителів

Вони працюють у “Google Клас” та Youtube

Фото: Jens Meyer/AP Photo

В межах заходу Bett у Великій Британії компанія Google анонсувала низку нових функцій для управління навчальним процесом, створення питань і планів уроків за допомогою штучного інтелекту.

Google вже дозволяє вчителям додавати питання до відео на YouTube в рамках Google Клас. Компанія повідомила, що незабаром штучний інтелект допоможе пропонувати питання у різні моменти часу. Вперше компанія анонсувала цю функцію у червні 2023 року. Однак раніше вчителям потрібно було заздалегідь подати заявку, щоб скористатися цією функцією.

Компанія додала, що функція Practice Sets, яка використовує штучний інтелект для створення відповідей та загальних підказок, тепер доступна більш ніж 50 мовами. Крім того, викладачі можуть адаптувати Google Форми для практичних завдань. Крім того, Google представляє нову вкладку “Ресурси” для керування наборами вправ та інтерактивними питаннями, що задаються під час відео.

Компанія згадала, що її інструмент генеративного штучного інтелекту для Google Workspace, Duet AI може допомогти вчителям у складанні плану уроку. У Google заявили, що вчителі тепер зможуть формувати різні групи у класі наприкінці цього року. Вони також зможуть призначати різні завдання різним групам.

Тепер викладачі можуть легко збирати підписи для затвердження або укладання договорів за допомогою функції eSigature, яка доступна в Google Workspace. Компанія також оновлює аналітику сервісу Google Клас, щоб викладачі могли переглядати такі статистичні дані, як виконання завдань, і динаміку оцінок.

Google додасть можливість отримувати текст із PDF-файлів для програм читання з екрана ChromeOS. Крім того, за допомогою браузера Chrome користувачі можуть виділяти та читати текст вголос. Компанія також додасть в Google Meet такі функції, як приховані субтитри 30 мовами та можливість закріплювати кількох організаторів.

Нагадаємо, Microsoft подолала оцінку у $3 трлн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram