Новини
19 Березня 2021
659

Голова ДФС анонсував створення Офісу ефективної взаємодії з бізнесом

Основна мета — побудова ефективного діалогу між ДФС, підприємцями та професійними спільнотами

Голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник оголосив про створення Офісу ефективної взаємодії з бізнесом, що стане дорадчим структурним відділом ДФС і вагомою ланкою для зростання взаємодії між українськими підприємцями та державними органами, повідомляє Уніан.

Як зазначив голова відомства під час виступу на Всеукраїнському форумі “Україна 30”, серед завдань нового органу — налагодження ефективного діалогу між представниками бізнесу та владою, боротьба з нелегальним бізнесом й тіньовою економікою, а також якісне інформування про роботу ДФС.

“Орган категоризуватиме запити від підприємців і координуватиме діяльність з представниками медіа”, — зазначив він. І додав, що діалог між державою та бізнесом є важливою складовою економічної безпеки України.

Передбачається, що Офіс ефективної взаємодії розробить карти співпраці з представниками галузей та проводитиме зустрічі з представниками професійних асоціацій для узгодження ключових питань.

Нагадаємо, Кабмін призначив нового голову ДФС наприкінці грудня минулого року.

Раніше Investory News писали, що настрої бізнесу покращилися через послаблення карантину. Так, у лютому індекс очікувань ділової активності, який щомісячно розраховує НБУ, становив 48,8 проти 37,6 у січні — це найкращий результат із жовтня 2020 року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram