Новини
9 Липня 2021
743

Голова Держпродспоживслужби: Нова Пошта не матиме штрафу обсягом у 325 мільйонів гривень

Таке рішення, за словами очільниці, “неадекватне порушенню”

Фото: Владислава Магалецька/Facebook

Голова Державної продовольчої споживчої служби Владислава Магалецька запевняє, що накладений на “Нову пошту” штраф у понад 325 млн грн буде скасований. Про це Владислава Магалецька написала на своїй сторінці у Facebook.

“Вчора цілий день займалася цим питанням: проводила внутрішнє розслідування, ознайомилася з відеофіксацією, консультувалася з юристами. Розібрала ситуацію, як то кажуть, на молекули”, — зазначила вона.

“Такого штрафу не буде. Бо він неадекватний порушенню. Юристи готують відповідне рішення. Сьогодні матиму особисту зустріч із представниками “Нової пошти” та бізнес-спільноти. Необхідно терміново міняти законодавство. Інакше такі випадки можуть повторитися через виконавців на місцях”, — наголосила очільниця.

Також пані Магалецька повідомила, що “з “винуватцями” скандалу в Харківській області “розбираються”.  “Мене особисто цікавлять мотиви такого рішення… В ДПСС ніхто не буде “рвати” бізнес, поки я очолюю цю структуру”, — наголосила вона.

Нагадаємо, Держпродспоживслужба оштрафувала Нову Пошту на 326 млн грн. Причина перевірки компанії — скарги громадян щодо неякісного обслуговування та порушення їх прав.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram