Новини
3 Квітня 2019
929

Ford представив нову лінійку електрифікованих автомобілів

Відтепер всі автомобілі Ford – від Fiesta до Transit будуть мати електрифіковану версію

Компанія Ford  у Амстердамі представила версію нового середньорозмірного SUV Kuga Plug-In Hybrid, що являє собою модель Ford з найвищим рівнем електрифікації за всю історію марки та перший автомобіль компанії, для якого будуть доступні архітектури “м’якого” гібриду, “повного” гібриду і гібридного приводу із заряджанням від електромережі.

Сьогодні відбулись світові дебюти нового семимісного позашляховика Explorer Plug-In Hybrid та нового восьмимісного пасажирського мікроавтобуса Tourneo Custom Plug-In Hybrid. Обидві моделі пропонують можливість руху суто на електротязі в поєднанні з запасом ходу і свободою, які забезпечує традиційний двигун внутрішнього згоряння.

Крім того, компанія Ford представила нові моделі Fiesta EcoBoost Hybrid і Focus EcoBoost Hybrid, оснащені силовими агрегатами на основі схеми “м’якого” гібрида, яка забезпечує знижений рівень викидів CO2, оптимізовану витрату пального та більш чутливе і приємне керування.

На 2020 рік запланований вихід потужного позашляховика з повністю електричним приводом, на створення якого надихнув Mustang, запас ходу якого згідно WLTP буде становити 600 км (370 миль). Оголошено про вихід нового Transit з повністю електричним приводом, початок виробництва якого запланований на 2022 рік.

Також компанія Ford повідомила, що у 2022 році до лінійки електрифікованих комерційних автомобілів компанії приєднається новий Transit із повністю електричним приводом. Створений для руху виключно з електроприводом новий фургон сприятиме покращенню стану екології та зменшенню рівня шуму в містах і дозволить зменшити витрати компаній та операторів автопарків.

“Завдяки орієнтованості на майбутнє, високому рівню технологічного оснащення та використанню широкої лінійки електрифікованих рішень, здатних задовольнити потреби різних споживачів, наші нові автомобілі Ford Hybrid зроблять електрифікацію актуальною і доступною для ще більшої кількості водіїв, – сказав президент компанії Ford of Europe Стюарт Роулі (Stuart Rowley). – Представлені сьогодні моделі являють собою лише початок наших планів щодо розробки цілісної лінійки інтелектуальних автомобілів для інтелектуального світу. Всі наші нові автомобілі від Fiesta до Transit будуть мати електрифіковану версію, яка оптимально відповідає потребам і бюджету наших клієнтів з усієї Європи”.

Дещо раніше у цьому році компанія оголосила, що кожна лінійка моделей Ford, починаючи з нового Focus, буде включати електрифіковану версію. Це стосується як нових моделей, так і нових версій існуючих автомобілів. Для кожної лінійки буде доступна одна або кілька версій з архітектурою “м’якого” гібриду, повноцінним гібридним приводом, гібридним приводом із заряджанням від мережі або з повністю електричним приводом, що дозволить сформувати одну з найширших у порівнянні з конкуруючими автовиробниками лінійок електрифікованих варіантів для європейських клієнтів.

Раніше Investory News повідомляли, що спільне підприємство Ford Sollers хоче переглянути стратегію перебування на російському ринку. Вже влітку американська сторона може повністю відмовитися від випуску в РФ автомобілів.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram