Новини
22 Травня 2019
1 273

Фінал “Гри престолів” встановив рекорд

Попередній рекорд належав передостанній серії саги, що набрала 18,4 млн переглядів

Фото: Кадр із 8 сезону телесеріалу “Гра престолів”

Шоста і остання серія кіносаги в жанрі фентезі “Гра престолів” встановила новий рекорд переглядів в США. Серію подивилися понад 19 млн глядачів в ефірному показі, а також на платформах HBO GO і HBO NOW, повідомляє видання Hollywood Reporter.

Попередній рекорд належав передостанній серії саги, що набрала 18,4 млн переглядів.

Фінальну серію “Ігри престолів” показав канал HBO в неділю за американським часом.

Однак не всі, хто подивився серіал, залишилися задоволені останнім сезоном саги. Раніше повідомлялося, що петиція, в якій шанувальники телесеріалу “Гра престолів” вимагають від телеканалу HBO перезняти восьмий сезон, зібрала вже понад один мільйон підписів. Автори петиції вважають, що цей серіал заслуговує останнього сезону, який би мав сенс.

Телесеріал “Гра престолів” знято по фентезі-циклу Джорджа Мартіна “Пісня льоду і полум’я”. Дія романів і серіалу відбувається на двох вигаданих континентах, де ряд аристократичних родів змагаються за панування над сімома королівствами Вестерос, в той час як всьому людству загрожує знищення через нашестя потойбічних сил.

Раніше Investory news писали, що близько 10,7 млн американців прогуляють роботу на наступний день після фінальної серії “Ігри престолів” каналу HBO. А деякі запізняться, вийдуть на лікарняний або візьмуть відпустку.

Фінальна частина супергеройської саги кіновсесвіту Marvel “Месники: Фінал” у перший уїк-енд зібрала у світовому прокаті $1,2 млрд. Лише у США та Канаді фільм зібрав $350 млн, а у Китаї – $330,5 млн, що є рекордними показниками.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram