Новини
20 Травня 2019
830

Масовий психоз: Показ останньої серії “Гри престолів” обійдеться компаніям у $3,3 млрд

Згідно соціального опитування, понад 10 млн американців прогуляють роботу після фіналу популярного серіалу

Близько 10,7 млн американців прогуляють роботу на наступний день після фінальної серії “Ігри престолів” каналу HBO, яка вийшла вчора (19.05) вночі. А деякі запізняться, вийдуть на лікарняний або візьмуть відпустку. Такі дані наводить опитування The Workforce Institute at Kronos, повідомляє видання Business Wire.

Понад 27 млн фанатів серіалу віддадуть перевагу спізненням на роботу, будуть працювати з дому або будуть менш продуктивними, ніж зазвичай. А 5,8 млн чоловік, у яких немає вихідних у неділю ввечері, збираються вийти на лікарняний або попросити відгул, щоб разом з усією країною дивитися фінал.

За опитуваннями також стало зрозуміло, що перегляд останнього сезону негативно вплинуло на відвідування і якість виконання завдань понад 20,4 млн працівників, а 35,8 млн витратили хоча б одну годину компанії за кожен тиждень, розмовляючи або роблячи пости в соціальних мережах про “Гру престолів” з моменту прем’єри фінального сезону в квітні цього року.

Компанія Challenger, Gray & Christmas Inc. порахувала, що серіал заподіяв компаніям-роботодавцям втрати у розмірі $3,3 млрд. Це майже стільки, скільки віддають уваги головній спортивній події в США – Супербоул ($4 млрд).

Нагадаємо, Investory News відібрали найцікавіші цифри про інвестиційну складову одного з найпопулярніших серіалів XXI сторіччя “Гра престолів”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram