Новини
18 Жовтня 2023
389

Etsy Payments запускається в Україні

Відтепер крафтярі зможуть відкривати нові магазини на платформі

Платіжна платформа маркетплейсу Etsy, який об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, Etsy Payments запускається в Україні, повідомив віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей, крафтової продукції. Тепер власний платіжний інтерфейс Etsy запускається в Україні”, — зазначив Федоров.

Для малого бізнесу, як кажуть в Укрпошті, це зараз найбільший майданчик, де у 2022 році активно працювали 24,5 тис. українських магазинів. Загалом з України в Etsy зареєстровано 55 тис. магазинів.

Запуск Etsy Payments дозволить українцям офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії тощо.

Крім того, в Etsy Payments продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.

“Від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні 2022 року Etsy надіслав листа всім своїм покупцям із мануалом, як підтримати українських продавців”, — наголосив Федоров.

Раніше Investory News писали, що заважає плідній роботі бізнесу в Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram