Новини
4 Березня 2019
1 424

Eldorado змінює генерального директора

У Віталія Гресько закінчився дворічний контракт з торговою мережею

Торгова мережа Eldorado припиняє співпрацю із СЕО у зв’язку із завершенням його контракту. Про це повідомляє RAU. “Eldorado з 4 березня 2019 року припиняє співпрацю з генеральним директором компанії Віталієм Греськом у зв’язку із завершенням контракту”, – йдеться у повідомленні Асоціації рітейлерів України.

Віталій Гресько працював у Eldorado з грудня 2015 року. До призначення на пост СЕО обіймав посаду директора департаменту розвитку торгової мережі, а очолив Eldorado у березні 2017 року. Тоді він змінив на посаді генерального директора Сергія Цибульського, який керував компанією з 2012 року. В середині 2017-го Eldorado повідомила про формування нової команди топ-менеджменту на чолі з Віталієм Гресько.

Як повідомлялося, серед головних цілей, поставлених тоді перед управлінською командою були впровадження оновленого формату у всій мережі магазинів, прискорення роботи логістичного ланцюга, робота над швидкістю та зручністю доставки товару кінцевому споживачу та інше.

Хто стане наступником Греська на посаді СЕО Eldorado, поки що невідомо. Про призначення нового генерального директора в компанії пообіцяли повідомити окремо.

Мережа магазинів Eldorado – одна з лідерів серед роздрібних мереж електроніки та побутової техніки в Україні. 19 років тому було відкрито перший магазин, а сьогодні в мережі Eldorado – 130 магазинів в 57 містах c загальним обсягом торговельної площі 98 000 кв. м, які обслуговують більш 20 млн відвідувачів на рік. У компанії працюють 5 тис. співробітників.

Раніше Investory News повідомляли, що найбільша у світі компанія за оборотом продажів товарів та послуг через інтернет Amazon хоче розширити свої можливості у продуктовій сфері. Наразі компанія планує відкрити десятки продуктових магазинів у новому форматі.

У лютому Антимонопольний комітет України надав дозвіл “АТБ-інвест” на придбання торгово-офісного центру в Рівному, що належав “Новус-Україна”.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram