Новини
20 Липня 2020
963

Ексголову Укравтодору затримали у Польщі за підозрою в корупції

Тим часом НАБУ проводить обшуки в Києві та Львові

У Польщі співробітниками Центрального антикорупційного бюро (ЦАБ) затримано колишнього в.о. голови Укравтодору та ексголову мінтранспорту Польщі Славоміра Новака за підозрою в корупції та участі в організованому злочинному угрупуванні, повідомляє пресслужба ЦАБ Польщі.

Зазначається, що розслідування проводилося у співпраці зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою та Національним антикорупційним бюро України.

Разом з Новаком затримані також екскомандувач військовою частиною Сил спеціального призначення Польщі JW GROM Даріуш З. і бізнесмен з Гданська Яцек П.

Тим часом у Києві, Львові та на території Польщі в рамках спільного розслідування діяльності злочинної організації у сфері дорожнього господарства проходять обшуки, повідомляє Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) у Facebook.

“Слідчі дії проводяться спільно зі Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) і Центральним антикорупційним бюро Польщі (ЦБА). У ході слідчих дій у Польщі затриманий за підозрою у вчиненні корупційних злочинів колишній керівник “Укравтодору”, громадянин Польщі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наприкінці вересня минулого року голова Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) Славомір Новак подав заяву про відставку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram