Новини
27 Серпня 2019
689

Еко-постіль: Стартап Boll & Branch залучив $100 млн

Отримані кошти будуть використані для виходу на міжнародний рівень

Американський стартап Boll & Branch, який продає подушки, матраци, простирадла й рушники з екологічно чистих матеріалів, заявив про залучення $100 млн у вигляді стратегічних інвестицій з флагманського викупного фонду L Catterton, повідомляє TechCrunch.

Генеральний директор і засновник Boll & Branch Скотт Таннен розповів виданню, що коли він заснував компанію зі своєю дружиною Міссі Таннен, вони хотіли побудувати стійкий бізнес з нуля.

В результаті, за його словами, Boll & Branch був прибутковим протягом останніх чотирьох років і тепер приносить “дев’ятизначний дохід”.

“Boll & Branch — один із моїх найулюбленіших брендів постільних речей. Мене, як споживача приваблють екологічно чисті матеріали, які не містять хімікатів, а також підвищена увага споживачів до здорового способу життя”, — розповів керуючий партнер L Catterton Нік Тукрал.

Залучені кошти компанія планує використати для виходу на міжнародний рівень. В даний час компанія веде продаж тільки на території Сполучених Штатів.

Також буде продовжено розширення модельного ряду. Скотт Таннен натякнув на новинки, які з’являться в найближчі кілька місяців. Можливо, вони не найочевидніші доповнення до лінійки, але він сказав, що ці рішення виходять з питання: “Як виглядає бренд товарів для будинку майбутнього?”.

Нагадаємо, у шведській компанії IKEA збільшать інвестиції в розвиток технологій “розумного будинку”, створивши для цього окремий структурний підрозділ IKEA Home smart.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram