Новини
5 Грудня 2019
1 309

Duolingo отримав оцінку в $1,5 мільярди

Загальне фінансування стартапу збільшилося до $138 мільйонів

Додаток для вивчення іноземних мов Duolingo в раунді фінансування Series F залучив $30 млн від CapitalG, інвестиційного фонду Alphabet та існуючого інвестора в компанії. При цьому компанія була оцінена в $1,5 млрд. Про це повідомляє PRNewswire.

Таким чином, загальне фінансування Duolingo збільшилася до $138 млн і робить компанію першим технологічним стартапом в Піттсбурзі, який отримав оцінку понад $1 млрд.

Інвестиції будуть використовуватися для подальших досліджень і розробок продуктів компанії, а також для прискорення росту та розширення команди Duolingo.

“Duolingo вражаючими темпами додає користувачів, продовжуючи зміцнювати їх позиції як способу №1 для вивчення мови у світі. Команда продемонструвала, що дотримуватися своєї місії надання безкоштовної освіти корисно не тільки для всього світу, але й для бізнесу. Ми раді продовжувати надавати їм підтримку на наступному етапі зростання”, — прокоментувала генеральний партнер CapitalG Лаела Стерді.

Duolingo є самим завантаженим освітнім додатком у світі з 30 млн активних учнів на місяць.

З часу останнього раунду фінансування в липні 2017 р. компанія збільшила виручку завдяки платній пропозиції підписки Duolingo Plus і тепер також є найпопулярнішим освітнім додатком у світі.

Duolingo Plus видаляє рекламу і надає додаткові функції, в той час як весь освітній контент на Duolingo продовжує залишатися безкоштовним.

Раніше Investory News писали про історію створення та розвиток популярного сервісу Duolingo. А також розбиралися, в чому ж феномен додатку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram