Новини
20 Червня 2022
596

Доставки товарів Panama та Pampik об’єдналися

Співпраця допоможе зі швидкістю та якістю виконання замовлень

Інтернет-магазин дитячих товарів Panama.ua виходить з групи компаній MakeUp та об’єднує зусилля з конкурентом Pampik. Це великий онлайн-магазин дитячих товарів, який контролює інвесткомпанія Dragon Capital, повідомляє Forbes.

Обʼєднуються лише доставки Pampik та Panama. Така співпраця має допомогти з оптимізацією процесів, швидкістю і якістю виконання замовлень. MakeUp вже має досвід подібної колаборації. У лютому 2022-го з цим інтернет-магазином обʼєднав свою доставку його конкурент Parfums.ua. Цей сайт косметики, як і Pampik, контролює інвесткомпанія Dragon Capital.

Згідно з даними SimilarWeb, у травні 2022 року Pampik відвідали майже 200 тис. разів. У Panama користувачів не набагато менше: за травень на нього заходили майже 145 тис. разів.

За словами СЕО мережі “Антошка” Вадима Орлова, зараз обсяг ринку товарів для дітей впав наполовину до довоєнного. А логістика при цьому значно подорожчала. СЕО мережі “Фокстрот” Олексій Зозуля каже, що вартість, зокрема, магістральної — міжміської доставки подорожчала в 1,5 раза. Тому великі інтернет-магазини змушені об’єднувати зусилля, щоб оптимізувати роботу.

Як писали раніше Investory News, український виробник страждає від пільгового імпорту. Внутрішній ринок обвалився удвічі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram