Новини
14 Вересня 2023
330

До світового рейтингу TIME Next 100 потрапили четверо українок

Засновниця екологічного агростартапу Regrow увійшла у номінацію “інноватори”

TIME 100 Next щорічно відзначає 100 нових лідерів, які впливають на майбутнє у галузях бізнесу, розваг, спорту, політики, охорони здоров’я, науки, активізму та багато інших. Щорічно у перелік потрапляють зірки шоубізнесу, науковці, політики та урядовці з усього світу, які вже зараз змінюють світ та визначають наше майбутнє. Цьогоріч до рейтингу увійшло четверо українок.

Серед них:

• інноваторка Анастасія Волкова, засновниця екологічного агростартапу Regrow,

• перший віцепрем’єр-міністр, міністр економіки України Юлія Свириденко,

• українська громадська активістка та виконавча директорка київського Центру протидії корупції Дар’я Каленюк,

• медкиня-доброволець, засновниця батальйону “Госпітальєри”, ветеранка та народна депутатка Яна Зінкевич.

Юлія Свириденко увійшла до номінації “лідери”, Яна Зінкевич та Дарія Каленюк — “активісти”, а Анастасія Волкова — “інноватори”.

Анастасія Волкова — засновниця стартапу Regrow (раніше Flurosat), який надає технологічні послуги аграрному бізнесу в різних країнах світу. У 2020 році Анастасія увійшла до іншого світового рейтингу — 100 найвпливовіших і найнатхненніших жінок світу за версією BBC.

Regrow аналізує супутникові знімки полів, фотографії дронів, застосовує технології штучного інтелекту та на основі отриманої інформації радить фермерам, як краще поводитися з урожаєм, щоб мінімізувати шкідливі наслідки для навколишнього середовища. На сьогодні компанія моніторить 1,2 млрд акрів угідь.

Нагадаємо, Time склав список найвпливовіших жінок століття. Кожній героїні була присвячена окрема обкладинка за період від 1920 по 2019 роки.

Як писали раніше Investory News, українська підприємниця Анастасія Волкова стала однією з найвпливовіших жінок світу у 2020 році за версією BBC.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram