Новини
3 Грудня 2020
908

Дмитро Дубілет інвестував в український fashion-стартап Love&Live

У планах компанії на 2021 рік — вихід на ринки Німеччини та Великої Британії

Український fashion-стартап Love&Live залучив новий раунд інвестицій від співзасновника monobank Дмитра Дубілета. Наразі сума угоди не розголошується, проте відомо, що оцінка у рамках раунду склала $15 млн, повідомляє AIN.ua.

За словами представників компанії, інвестиції вони планують витратити на підкорення нових ринків, зокрема Німеччини та Великої Британії вже у 2021 році.

Наразі чинними інвесторами Love&Live є український венчурний фонд SMRK і засновник Ajax Systems Олександр Конотопський. Засновниками компанії є український підприємець Олексій Омелянчук і фотограф, дизайнер Катерина Іваненко.

Виторг стартапу за рік, як стверджують фаундери, збільшився у 3,5 раза, а оцінка компанії — у шість разів за півтора року.

Як зазначив Дмитро Дубілет, для нього ця інвестиція є непрофільною. “Але у Love&Live настільки круті цифри зростання та інші операційні показники, що мені було не складно на це зважитися”, — наголосив він.

І додав, що набутий досвід у менеджменті, маркетингу та IT буде корисний проєкту та “дозволить йому всіх порвати не тільки в Україні, а й закордоном”.

Нагадаємо, у червні минулого року Love&Live залучила $400 тис. інвестицій у Seed-раунді від українського венчурного фонду SMRK VC Fund.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram