Новини
17 Листопада 2023
350

Dior почав випускати парфуми для немовлят

Всього за $230 — дорожче в 1,5 раза, ніж “дорослі” аромати

Ціна на дитячу парфумерію значно вища, ніж більшість ароматів для дорослих, зокрема такі бестселери, як Dior Sauvage, Miss Dior і J’adore, вартість яких варіюється від $145 до $160, пише Insider.

Новий продукт створювався командою з креативного директора Франсіс Куркджян із Dior Perfume та художнього керівника Корделії де Кастеллан із Baby Dior, яка розробила дизайн флаконів. В “парфумованій воді Bonne Étoile від Baby Dior присутні “м’які ноти груші, дикої троянди та білого мускусу”.

Ідея створення нового дитячого аромату прийшла креативному директору, коли він знову приєднався до модного будинку у жовтні 2022 року. Бажання повернути до життя засоби по догляду за дитиною були як данина поваги до Крістіана Діора. За словами Куркджяна, автор багато разів згадував своє дитинство як щасливий період свого життя.

У журналі WWD парфумована вода Bonne Étoile класифікується як безалкогольна парфумована вода, розроблена спеціально для немовлят і дітей. Однак вебсайт Dior представляє її як “предмет, пройнятий мрійливістю, який можна прикрасити кольоровою стрічкою на ваш вибір, щоб він супроводжував вашу дитину, як її щаслива зірка”.

Художній керівник також попрацювала над дизайном флаконів, прикрасивши їх зображенням зірок, повітряних куль і уявного саду в будинку дитинства Granville — Dior в Нормандії, Франція.

Водночас формула Bonne Étoile — це відродження аромату 1970 року, виробництво якого раніше було припинено. Крім ароматизованої води, в нову колекцію засобів догляду за шкірою Baby Dior також входять зволожуючий крем для немовлят вартістю $115 і пінка, що очищає, вартістю $95.

Раніше Investory News писали, що компанія Colorifix винайшла спосіб екологічного фарбування.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram