Новини
14 Червня 2019
946

DHL витратить $150 млн на розвиток оперативної доставки лікарських засобів

Лідер в області логістики у сфері охорони здоров’я заробляє на доставці понад €3 млрд в рік

Deutsche Post DHL Group заявила, що в цьому році витратить $150 млн на розширення пропускної здатності мережі розподілу медичних послуг США приблизно на 40%, повідомляє Reuters.

DHL, лідер в області логістики у сфері охорони здоров’я, з річним доходом від медичних послуг у світі понад €3 млрд ($3,4 млрд), конкурує за розміром інвестицій з такими компаніями як United Parcel Service Inc і FedEx Corp.

Підрозділ DHL додасть або розширить дев’ять розподільних пунктів, що відповідають вимогам Управління по контролю за продуктами та ліками, для фармацевтичних, біотехнологічних та медичних компаній в штатах Індіана, Північна Кароліна, Теннессі, Пенсильванія, Каліфорнія та Вірджинія, в результаті чого загальна кількість таких установ в США досягне 30.

За словами експертів, аутсорсинг цих послуг допомагає медичним компаніям підвищити надійність і скоротити витрати, що в свою чергу зможе допомогти знизити витрати на охорону здоров’я в США.

Інвестиції DHL також будуть направлені на технології, що знижують витрати на оплату праці та інвентар, – роботи, які допомагають збирати товари й можливість клієнтам відстежувати товари.

Глобальні логістичні компанії витратили роки на створення і придбання досвіду й створення інфраструктури для роботи з жорстко регульованими, дорогими та чутливими продуктами, такими як ліки проти раку і вакцини.

Це дає їм перевагу перед потенційними конкурентами, такими як Amazon, яка будує свою власну логістичну мережу й активно працює у сфері охорони здоров’я.

Нагадаємо, Amazon почав розширювати свої можливості щодо прискорення доставки замовлень, відкривши новий вантажний центр Prime Air в аеропорту площею 3 млн кв. м за межами Цинциннаті (штат Кентуккі).

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram