Новини
1 Березня 2021
940

Delfast зібрав $3,4 мільйона на виробництво електробайків

Український стартап залучив кошти шляхом краудфандингу

Компанія з виробництва електровелосипедів Delfast зібрала $3,4 млн на платформі Fundable — найбільшій краудфандинговій платформі, що допомагає малому бізнесу залучати капітал, повідомляє Fundable. Початковою метою було — збір $3 млн.

Залучені кошти Delfast інвестує в розвиток компанії та вдосконалення її основних бізнес-процесів:

• прискорення термінів доставки;

• продуктовий R & D-центр буде фокусуватися на комплектації всіх складових електровелосипеда, забезпечуючи внутрішній контроль якості кожної одиниці;

• збільшення виробничої потужності для реалізації великих замовлень для B2B-клієнтів, розвитку продажів через eBay та Amazon.

“Ми дуже раді, що змогли зібрати більше, ніж планували за три місяці. Отримані інвестиції ще на крок наблизять нас до мети — побудувати сучасний завод електробайків і підтримати співтовариство виробників екологічно чистого електротранспорту у світі”, — прокоментував співзасновник і головний виконавчий директор Delfast Данило Тонкопій.

Стартап Delfast заснували Данило Тонкопій та Сергій Денисенко у 2014 році. Це була компанія швидкісної екологічної доставки на велосипедах.

З 2017 року вона відома випуском власних моделей електровелосипедів. Одна з моделей внесена до Книги рекордів Гіннеса, як електровелосипед, який проїхав найдовшу відстань на одній зарядці.

Наразі завдяки продукції стартапу можна подолати понад 500 км на одному заряді без допомоги педалей.

Моделі Delfast Partner, Prime, TOP 3.0 і Offroad вже були відправлені в різні куточки світу: США, Велику Британію, Данію та Південну Африку.

Нагадаємо, Nestle запускає в Україні продаж рослинних продуктів. У компанії наголошують — виробництво продукції Garden Gourmet дозволяє знизити вуглецевий слід.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram