Новини
22 Липня 2021
645

Clubhouse відмовився від системи запрошень

Соціальна мережа відкрила реєстрацію для всіх нових користувачів

Співзасновники Clubhouse Пол Девісон і Рохан Сет оголосили, що додаток перестане бути доступним тільки за запрошеннями. У списку очікування перебувають близько 10 млн осіб — поступово їх додаватимуть у додаток, повідомляє The Verge.

“Система запрошень була важливою частиною нашої ранньої історії”, — йдеться в блозі Clubhouse. Це рішення дозволило контролювати зростання Clubhouse і забезпечити стабільну роботу програми.

Clubhouse також представив новий логотип і нову іконку програми — із зображенням Джастіна “Мізі” Вільямса, менеджера репера 21 Savage.

The Verge пояснює відмову Clubhouse від системи запрошень наростальною конкуренцією на ринку звукових соцмереж. Поки Clubhouse розвивав свій майданчик і збільшував список очікування, інші соціальні аудіопродукти, такі як Twitter Spaces, стали доступні всім.

Якщо Clubhouse хоче конкурувати й продовжувати залучати нових користувачів, з додатком необхідно зробити так, щоб кожен міг отримати до нього доступ, пише видання.

Нагадаємо, Twitter вела перемовини щодо придбання соцмережі Clubhouse. Обговорювалися умови угоди, за якими Clubhouse отримала б оцінку у $4 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram