Новини
29 Грудня 2020
927

Ciklum залучив інвестиції від Recognize Partners

Сума угоди не розголошується

Один із найбільших українських розробників програмного забезпечення в Україні Ciklum Group Limited оголосив про залучення стратегічних інвестицій від технологічної інвестиційної платформи Recognize Partners, йдеться у прес-релізі компанії. Сума угоди не розголошується.

Компанія Recognize Partners заснована співзасновником і колишнім генеральним директором Cognizant Френком Д’Соузою, колишнім генеральним директором Infor, екс-президентом Oracle Чарльзом Філліпсом і фінансистом Девідом Вассерманом.

Компанія буде працювати в партнерстві з існуючими акціонерами та керівництвом Ciklum. Д’Соуза приєднається до ради директорів разом із колишнім президентом Cognizant Раджівом Мехтою та засновником венчурної студії Atomic Джошем Міллером.

На цей час у Ciklum працює понад 3,5 тис. інженерів в Україні, Білорусі, Іспанії, Польщі та Пакистані.

Згідно з рейтингом найбільших IT-компаній DOU, Ciklum посідає п’яте місце за кількістю інженерів в Україні (близько 2,5 тис. осіб). Офіси компанії знаходяться в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Вінниці та Львові.

Наступного року Ciklum планує розширити штат інженерів в Україні ще на майже 2 тис. осіб.

Нагадаємо, Міністерство цифрової трансформації України запустило унікальну платформу 360 Tech Ecosystem Overview — онлайн-портал для пошуку бізнес-інформації про ІТ-компанії, людей, інвесторів та загалом всієї технологічної екосистеми України.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram