Новини
20 Серпня 2019
875

Чоловіча краса: Стартап для догляду за обличчям Huron залучив $1 млн

У компанії планують створити якісний продукт не за всі гроші світу

Американський стартап Huron, що спеціалізується на розробці чоловічих засобів для догляду за обличчям і тілом залучив стартове фінансування на суму $1 млн від засновників RXBAR Пітера Рахала та Джареда Сміта, компанії CXT Investments і засновника Lean Luxe М. Пола Манфорда, повідомляє Techcrunch.

Як розповів засновник та генеральний директор компанії Huron Метт Малленакс, він сподівається побудувати великий бізнес на темі особистої гігієни. “Ми маємо на меті пропагувати чисте тіло для хлопців не лише в Нью-Йорку, але і в Лос-Анджелесі”, – зазначив він.

І додав, що зацікавився цим сегментом ринку після роботи фінансовим аналітиком у компанії Bonobos, що є дочірньою компанією Walmart, яка спеціалізується на е-комерції, розробляє й продає чоловічий одяг.

“Крім того, я маю особистий досвід роботи з поганою шкірою обличчя. Проте не можу виправдати щомісячні витрати у $75 на косметичні засоби для догляду за нею”, – розповів він.

Таким чином, стартап Huron поставив за мету виробництво товарів, які можуть поєднуватися з брендами Bloomingdale’s, Neiman Marcus або Nordstrom, але без витрат й цінової накрутки, що пов’язана з великими універмагами.

“Початковий модельний ряд Huron нараховує засоби для миття тіла ($14), обличчя ($14) та лосьйон для обличчя ($15). До того ж найближчим часом планується випуск ще більшої кількості продукції”, – йдеться у повідомлені.

Метт Малленакс додає, що на ринку косметичних засобів є місце не тільки для одного, двох або п’яти переможців. “Huron відрізнятиметься своєю здатністю створювати якісний бренд за доступною ціною для кожного чоловіка”, – підкреслив він.

Нагадаємо, наприкінці березня американський виробник косметики для догляду за шкірою Glossier оголосив про залучення $100 млн від групи інвесторів на чолі з венчурним фондом Sequoia Capital. Компанія продає свою продукцію в основному через власний інтернет-магазин, а на власній сторінці Instagram у неї понад 1,9 млн фоловерів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram