Новини
25 Березня 2019
886

Британський консорціум інвестує в супутникового оператора Inmarsat

Сума угоди складає $3,4 млрд

Фото: Bloomberg

Консорціум під керуванням приватного акціонерного капіталу в понеділок, 25 березня, повідомив про плани придбати британського супутникового оператора Inmarsat за $3,4 млрд готівкою, через шість місяців після того, як Inmarsat відхилив нижчу ставку від американської супутникової групи EchoStar, повідомляє Reuters.

До консорціуму входять: британська компанія Apax Partners, американська Warburg Pincus, Канадська рада з інвестицій в пенсійні плани (CPPIB) і Рада щодо програм пенсійного забезпечення вчителів Онтаріо.

Згідно умов угоди, акціонери Inmarsat отримають $7,21 за акцію Inmarsat, що включає $7,09 за кожну акцію плюс попередньо узгоджений остаточний дивіденд в розмірі $0,12 за акцію.

Пропозиція консорціуму надійшла після того, як Inmarsat відмовилася від запропонованих EchoStar $3,25 млрд, заявивши про недооцінку компанії.

Нагадаємо, нещодавно провайдер технологій в сфері фінансових послуг американська Fidelity National Information Services Inc (FIS) підписала угоду про покупку платіжної системи Worldpay Inc.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram