Новини
31 Серпня 2023
434

Британська оборонна компанія відкриє офіс в Україні

BAE Systems працюватиме з нашою державою над спільними проєктами з виробництва зброї

Британська компанія з виробництва зброї BAE Systems відкриє офіс в Україні для реалізації спільних проєктів з виробництва зброї, повідомляє пресслужба Мінстратегпрому та Telegram-канал президента Зеленського.

30 серпня президент Володимир Зеленський зустрівся з генеральним директором BAE Systems Чарльзом Вудберном та командою керівників компанії з нагоди відкриття офісу в Україні.

За словами президента, зброя, яка зараз допомагає нашим воїнам захищати Україну, має вироблятися в Україні. Це, зокрема, артилерійські системи L119 та M777 та МБП CV90 від компанії BAE Systems.

Глава держави подякував керівнику BAE Systems за дотримане слово відкрити офіс компанії в Україні до Дня Незалежності.

“Ви є прикладом для інших компаній розвивати присутність в Україні та розвивати виробництво зброї”, — заявив Зеленський.

За його словами очільника BAE Systems Вудберна, відкриття представництва компанії в Україні допоможе ефективніше впроваджувати проєкти з локалізації виробництва озброєнь власних зразків.

“BAE Systems хоче бути надійним партнером України у війні за свободу і незалежність, а також у побудові сильного стійкого технологічного оборонно-промислового комплексу для ефективного запобігання спробам агресії у майбутньому”, — зазначив Вудберн.

Нагадаємо, Фінляндія розглядає можливість виробництва бронетехніки в Україні.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram