Новини
23 Квітня 2021
688

Британська компанія першою запропонувала позики під заставу NFT

Вже навіть створено власний криптогаманець

Британська компанія Suros Capital, яка спеціалізується на короткостроковому кредитуванні під заставу предметів розкоші, почне видавати позики під заставу NFT, повідомляє Finbold.

Зараз Suros Capital надає фінансування під заставу дорогоцінних каменів, картин, елітного алкоголю і класичних автомобілів. Для цього у компанії є власні сховища. Для зберігання NFT також вже створено окремий криптогаманець Suros Capital Ethereum Wallet.

Компанія готова видавати позики обсягом від £20 тис. ($27,7 тис.) до £2 млн ($2,77 млн) тільки під заставу невзаємозамінних токенів, які були раніше продані на аукціонах.

Технологія NFT була створена у 2017 році на основі смартконтрактів Ethereum. NFT (невзаємозамінні токени) унікальні та не піддаються поділу. Такі маркери використовуються для підтвердження права власності на об’єкт, їх не можна замінити без згоди власника.

Популярність NFT особливо зросла на початку 2021 року. Основною сферою використання технології стала ігрова індустрія та цифрове мистецтво. За даними аналітичної платформи NonFungible.com, продажі NFT у першому кварталі 2021 року перевищили $2 млрд — це приблизно у 20 разів більше, ніж у четвертому кварталі минулого року.

Нагадаємо, продажі невзаємозамінних токенів у першому кварталі 2021 року перевищили $2 млрд і зросли у 20 разів, якщо порівнювати з попереднім кварталом.

Про те, чи зростатиме надалі цінність NFT і наскільки технологія популярна в Україні можна прочитати в матеріалі Investory News “Сергій Кравецький: Якщо ви маєте NFT-токен, то про нього повинна дізнатися якомога більша кількість людей”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram