Новини
15 Січня 2022
743

Bottega Veneta розмістив цифрову інсталяцію на Великій Китайській стіні

Бренд також виділив кошти на реконструкцію та обслуговування Шанхайського перевалу

Італійський модний бренд Bottega Veneta розмістив на ділянці Великої Китайської стіни гігантську цифрову інсталяцію – вона присвячена китайському Новому року, що настане 1 лютого, пише Business of Fashion.

Білборд показує назву бренду, вона змінюється написом на китайському 新春快乐, що означає “З Новим роком!”. Інсталяція виконана у фірмовому зеленому кольорі Bottega Veneta та відтінку помаранчевого, що вважається символом удачі в Китаї.

В межах кампанії бренд також виділив кошти на реконструкцію та обслуговування Шанхайського перевалу, на східній частині Великої Китайської стіни.

Цифрова інсталяція є ще одним прикладом експериментального підходу Bottega Veneta до маркетингу. Наприклад, минулого року компанія розмістила рекламу на дахах будівель біля аеропорту Лос-Анджелеса, яку могли бачити тільки пасажири літаків, що злітають і приземлюються. На початку 2021-го бренд відмовився від соціальних мереж, а у листопаді його креативним директором став дизайнер Матьє Блазі.

Нагадаємо, компанія Crossboundaries перетворила дах станції метро у місті Шеньчжень на парк Shenzhen Skypark завдовжки 1,2 км. На ньому будуть розташовані спортивні майданчики, паркові зони та спортивні школи.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram