Новини
4 Листопада 2019
1 139

Борги “Яблуневого Дару” виставлені на торги

Серед них — борг, у стягненні якого суд раніше відмовив

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив борги ТОВ “Яблуневий Дар” (у тому числі й борг, в стягненні якого суд відмовив) на торги в рамках лоту активів неплатоспроможних банків. Торги заплановані на 7 листопада 2019 року. Про судовий програш в повідомленні про торги не згадується, пишуть Українські новини з посиланням на адвоката компанії Ігоря Кулака.

Окрім того, 29 жовтня 2019 року Господарський суд Львівської області прийняв рішення у справі про стягнення з ТОВ “Яблуневий Дар” на користь неплатоспроможного “Дельта Банку” та вирішив стягнути з компанії “Яблуневий дар” лише 0,37 млн грн. замість 28,09 млн грн. та 68,498 млн євро.

ТОВ “Яблуневий Дар” входить у групу підприємств, основним видом діяльності яких є переробка фруктів. Компанія належить львівському бізнесмену Тарасу Барщовському.

Раніше “Яблуневий Дар” з’являвся у новинах у зв’язку з численними судовими справами про залік зустрічних вимог з “Дельта Банком”.

Нагадаємо, що нещодавно “Танк Транс”, який також входить у групу підприємств, що належать Тарасу Барщовському, оголосив про припинення діяльності. Таке рішення було прийняте 18 жовтня після більш як 20-річної діяльності компанії.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram