Новини
13 Липня 2023
409

BMW випустила сонцезахисні окуляри доповненої реальності

Вони призначаються для мотоциклістів

Німецька компанія BMW представила “розумні” сонцезахисні окуляри ConnectedRide Smartglasses із вбудованим у праву лінзу дисплеєм head-up display (HUD), повідомляє видання The Drive.

На дисплеї окулярів відображається температура повітря, швидкість руху та швидкісний режим на ділянці дороги, передача та дані навігатора. Користувач зможе вибрати спрощену стрілку або розгорнути докладний екран навігації з назвами вулиць і точними вказівками. За даними BMW, повного заряду акумулятора пристрою вистачає на 10 годин.

Окуляри можуть підлаштовуватися під різні форми голови та шолома. У комплект також входять два варіанти лінз. Одні лінзи прозорі на 85% і призначені для використання разом із шоломами із тонованими сонцезахисними козирками. Інші — тоновані.

“Розумні” окуляри підключаються до смартфона та додатка BMW Motorrad, через який вони отримують дані. Змінювати налаштування та розташування дисплея можна за допомогою програми та керування на кермі.

BMW пропонуватиме окуляри двох різних розмірів — середньої та великої — для різної відстані між зіницями. Ціни на окуляри поки що невідомі. Старт продажів у США заплановано на кінець 2023 року.

Нагадаємо, український стартап Workee залучив $900 000.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram