Новини
1 Жовтня 2019
852

Blackstone придбає промислові склади у Colony Capital за $5,9 мільярда

Бум на електронну комерцію породжує популярність складських приміщень

Blackstone Group Inc заявила в понеділок, що купить американські промислові склади у компанії з управління нерухомістю та інвестиціями Colony Capital Inc за $5,9 млрд, щоб отримати вигоду з нині популярної електронної комерції, повідомляє Reuters.

Акції Colony Capital підскочили на 14% до $6,72.

Угода одного з найбільших у світі інвесторів у нерухомість відбувається в той момент, коли компанії витрачають мільярди доларів на придбання логістичних активів, оскільки зростання активності електронної комерції стимулює попит на послуги доставки та складські послуги.

У червні Blackstone заявила, що купить американські промислові склади у сінгапурського логістичного провайдера GLP за $18,7 млрд, що було оголошено компанією як найбільша у світі операція з приватної нерухомості.

Загальна площа 465 складів Colony Capital складає 60 млн кв. футів (майже 18,3 млн кв. м) з особливою концентрацією в Далласі, Атланті, Флориді, північній частині Нью-Джерсі та Каліфорнії.

Очікується, що угода, завершиться в четвертому кварталі цього року та збере чистий виторг, що перевищить $1,2 мільярда для Colony.

Як відомо, Blackstone Group повідомила кіпрську Комісію з питань захисту конкуренції про бажання придбати активи українського розробника і видавця онлайн-ігор та казино Murka.

Також навесні компанія оголосила про плани придбати індійську упаковочну фірму Essel Propack.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram