Новини
23 Квітня 2019
1 009

Blackstone Group придбає індійську упаковочну фірму Essel Propack

Американська компанія виділить до $460 млн на контрольний пакет акцій

22 квітня американська група прямих інвестицій та управління активами The Blackstone Group LP оголосила про придбання контрольного пакета проблемного підрозділу Essel Propack Limited (“EPL”) – компанії, що займається виготовлення жорсткого пластикового пакування, передає Reuters.

Американський фонд уклав остаточну угоду з Ashok Goel Trust, якому належить 57% відсотків в Essel Propack. Згідно з індійськими правилами поглинання транзакція вимагає обов’язкового оголошення на біржі. Таким чином Blackstone придбає додаткові 26% акцій компанії приблизно за $163,92 млн.

“В залежності від умов відкритої пропозиції загальна вартість угоди варіюватиметься від $310 до $462 млн. Ashok Goel збереже міноритарну частку в компанії. Завершення угоди планується найближчими місяцями”, – повідомили в Blackstone Group.

Як повідомляє The New Indian Express, голова групи Essel Субхаш Чандра (брат Ашока Гоеля – голови та керівника EPL) наразі переживає фінансові труднощі через нові бізнеси, тому не виключає продаж частки розважального бізнесу для розрахунку з кредиторами.

Нагадаємо, в кінці березня Blackstone Group оголосила про купівлю українського розробника онлайн-казино Murka. Для угоди планують створити кіпрську структуру Tribe Cyprus Bidco Ltd.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram