Новини
22 Серпня 2019
844

Bitcoin рухнув: Криптовалюта торгується нижче $10 тисяч

І це не межа – незабаром ціна може знизитися до $8 тисяч

Bitcoin вранці в четвер, 22 серпня, опустився нижче $10 тисяч, втративши за останню добу 2,5%, а з початку тижня вже понад 15%, повідомляє Ihodl.

Знизилися у ціні й інші популярні криптовалюти: Ethereum до $185,71 (-1,45%), XRP до $0,264 (-0,89%).

Як зазначають аналітики FxPro, зниження відбувається одночасно зі зростанням торгових обсягів. “Судячи з динаміки минулих кількох тижнів, найближчим часом ми побачимо, чи нададуть “бики” підтримку Bitcoin. Або ж вислів “що не росте, то падає” все ж спрацює, і після низки невдалих спроб розгорнути тренд до зростання “бики” здадуться, а Bitcoin покаже нові локальні мінімуми”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, криптотрейдери в Twitter закликають “биків” повернутися на ринок і підтримати Bitcoin, щоб не допустити його падіння нижче $10 тис.

“Якщо в найближчу добу ми не побачимо зростання вище $11 тис., то Bitcoin, швидше за все, все-таки протестує мінімуми середини серпня і зупиниться на позначці у $9,5 тисяч”, – зазначили аналітики FxPro.

Загалом, на думку багатьох експертів, незабаром ціна Bitcoin може знизитися й до $8 тисяч.

Нагадаємо, ще на початку цього тижня найпопулярніші криптовалюти почували себе набагато краще, так Bitcoin коштував $10,705 тис., Ethereum – $200,85, а Ripple – $0,286. Таким чином загальна капіталізація ринку криптовалюти в понеділок, 19 серпня, досягла $279,2 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram