Новини
21 Травня 2024
178

Apple запровадила кампанію великих знижок

Компанія прагне захистити свої позиції на ринку високоякісних смартфонів

Американський технологічний гігант Apple запустив у Китаї на своєму офіційному майданчику електронної торгівлі Tmall кампанію знижок до 2300 юанів ($318) на деякі моделі iPhone, повідомляє агентство Reuters.

Apple прагне захистити свої позиції на ринку високоякісних смартфонів, де компанія стикається зі зростаючою конкуренцією з боку місцевих виробників, таких як Huawei.

Акція триватиме з 20 по 28 травня та буде значно більшою, ніж під час попередньої кампанії Apple у лютому.

Найбільша знижка поширюється на модель iPhone 15 Pro Max об’ємом 1 ТБ, тоді як на інші моделі дисконт менший, але ціни все одно значно знижені. Так, на версію базової моделі iPhone 15 на 128 ГБ знижка складає 1400 юанів ($193).

Посилення конкурентного тиску на Apple відбулося після того, як Huawei минулого місяця представила свою нову серію високоякісних смартфонів Pura 70 після випуску Mate 60 минулого серпня.

Попередня кампанія знижок від Apple у лютому допомогла компанії пом’якшити уповільнення продажів у Китаї.

За підрахунками видання на основі даних Китайської академії інформаційних та комунікаційних технологій, постачання Apple до Китаю у березні зросли на 12%. Це вказує на значне покращення порівняно з першими двома місяцями 2024 року, коли компанія зазнала падіння продажів на 37%.

Як писали раніше Investory News, Apple офіційно презентувала нові функції для своїх гаджетів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram