Новини
8 Жовтня 2020
941

Apple подала заявку на реєстрацію патенту на самовідновлювальний екран

Планується, що пристрій буде з гнучким дисплеєм, який може самостійно відновлюватися від пошкоджень

Корпорація Apple 1 жовтня подала заявку на реєстрацію патенту на пристрій з гнучким дисплеєм, який може самостійно відновлюватися від пошкоджень, випливає з інформації на сайті відомства з патентів і товарних знаків США.

“Електронний пристрій може мати шарнір, який дозволяє пристрою гнутися навколо осі вигину. Шар покриття дисплея також може містити шар з властивостями самовідновлення. Шар з самовідновлюваного матеріалу може бути сформований на всьому шарі покриття дисплея або тільки в його гнучкій області”, — випливає з опису патенту.

Згідно з поясненнями до технології, пристрій може самовідновлюватися без стороннього втручання або під впливом тепла, світла чи струму. Крім того, дисплей гаджета може бути покритий шаром еластомеру для підвищення гнучкості.

Компанія поки не анонсувала запуск цього пристрою, проте це може статися 13 жовтня — Apple анонсувала презентацію новинок.

Очікується, що компанія на презентації презентуватиме чотири нових смартфони, у них будуть квадратні кути (на кшталт останнього iPad Pro) і підтримка 5G. Два повинні замінити iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Інші моделі будуть наступниками базової моделі iPhone 11. Один з передбачуваних iPhone 12 вийде з підтримкою 4G, інший — з 5G.

Трансляція буде йти вже традиційно зі штаб-квартири Apple і буде доступна на сайті компанії та на сторінці YouTube.

Як відомо, подібні смартфони вже є у Samsung: перший Galaxy Fold презентували ще півтора роки тому. Крім того, на початку цього року вийшла складна модель телефону Galaxy Z Flip.

Нагадаємо, компанія Apple подала до суду на колишнього партнера з переробки відходів GEEP Canada, якого звинувачує в крадіжці та перепродажі щонайменше 103,845 тис. пристроїв iPhone, iPad і годинників, які люди здавали на утилізацію.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram