Новини
31 Серпня 2020
887

Американці на віддаленій роботі заощадили на поїздках в офіс $91 мільярд

З середини березня економія кожного громадянина США на транспорті становила в середньому $2 тисячі

Американці зекономили $91 млрд, працюючи з дому під час пандемії коронавірусу, повідомляє Bloomberg з посиланням на результати дослідження платформи Upwork, яка об’єднує компанії та приватні особи, що займаються бізнесом.

Витрати на транспорт на роботу й додому американцям обходились на день у $758 млн. Якщо рахувати, що кожна година, яку люди проводили у транспорті, коштує $12,5 (середня мінімальна оплата праці за годину), то у період пандемії американці зекономили близько $411 млн за день.

За словами головного економіста платформи Upwork Адама Озімека, ще близько $183 млн у день американці економлять, зменшивши кількість поїздок на заправку чи до механіка.

Під час пандемії дороги були вільні, траплялося менше аварій, покращилась якість повітря — все це зберегло сімейний бюджет країни в середньому ще на $164 млн.

Крім того, кожен у США, хто до пандемії витрачав гроші на дорогу в офіс та назад, з середини березня зекономив на транспорті в середньому $2 тис.

“В американських містах, як то Нью-Йорк чи столиця Вашингтон, люди під час пандемії економлять у середньому півтори години у день на поїздках у транспорті, коли працюють з дому”, — зазначив Озімек.

Нагадаємо, сенатори від Республіканської партії мають намір представити проект нового пакета заходів для стимулювання американської економіки у розмірі $1 трлн на фоні поширення коронавірусу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram