Новини
20 Січня 2022
725

Amazon відкриє магазин одягу з “розумними” примірювальними кабінками

Компанія сподівається усунути деякі “больові точки” традиційних роздрібних магазинів

Amazon відкриє власний магазин одягу в передмісті Лос-Анджелеса наприкінці 2022 року. У ньому буде жіночий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари від відомих і нових брендів, а ціни розраховуватимуться на широке коло покупців, повідомляє CNBC.

“Ви знайдете все: від базових моделей за $10 до дизайнерських джинсів і речей, що не втрачають актуальності за $400. Ми прагнемо відповідати будь-якому бюджету та будь-якій ціновій категорії”, — розповіла CNBC управляючий директор Amazon Style Симоіна Васен.

Площа магазину становитиме приблизно 2,8 тис. квадратних метрів. “Amazon сподівається усунути деякі “больові точки” традиційних роздрібних магазинів і позбутися безладу, через який торгові зали можуть виглядати неорганізованими”, — зазначає видання.

Наприклад покупці використовуватимуть свої смартфони для перегляду асортименту магазину. У залі знаходитимуться тільки виставкові зразки одягу, представлені одним розміром і кольором, а запаси товарів, що залишилися, зберігатимуться в задній частині магазину.

Покупцям потрібно буде відсканувати QR-код, після чого через програму Amazon вони зможуть переглянути доступні розміри, кольори, а також рейтинги товарів та іншу інформацію, наприклад персональні рекомендації щодо схожих товарів. Після сканування QR-коду покупці зможуть додати товар до примірювальної кабінки або відправити його до пункту самовивезення.

У примірювальних Amazon встановив сенсорні екрани, за допомогою яких покупці можуть оцінювати товари або просити принести їм інший фасон чи розмір. Якщо одяг не підійшов, покупець зможе залишити його у примірювальній у спеціальній “захищеній шафі”.

“Це дозволить обирати одяг, не виходячи щоразу для того, аби знайти потрібний розмір”, — вважають у компанії. Для оплати покупок відвідувачі магазину можуть використовувати систему сканування долоні Amazon, Amazon One.

Нагадаємо, минулого року Amazon розпочала тестування роботів для підвищення безпеки співробітників. Компанія запропонувала використовувати кілька ботів й інші технології, покликані знизити навантаження на співробітників.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram