Новини
4 Квітня 2019
1 048

Акції Facebook зросли до максимуму

Ринкова капіталізація компанії збільшилася з грудня на $140 млрд – до $497 млрд

Фото: White House/by Pete Souza

Вартість акцій Facebook зросла до семимісячного максимуму у $174,22. Ринкова капіталізація компанії збільшилася з грудня на $140 млрд.

Марк Цукерберг 30 березня закликав уряд до більш серйозного регулювання інтернету і Facebook зокрема.

“Я вважаю, що необхідна більш активна роль урядів і регулюючих органів. Шляхом відновлення правил для інтернету ми можемо зберегти свободу людей у вираженні своєї думки і збереження їх персональних даних. Нам потрібні нові правила в чотирьох галузях: шкідливий контент, передвиборні кампанії, конфіденційність і перенесення даних “, – написав Цукерберг на своїй сторінці в Facebook.

Facebook активно працює з Міністерством житлового будівництва і міського розвитку США над проблемою дискримінаційної таргетованої реклами житла в соцмережі. Також Facebook намагається боротися з фейковими новинами і модернізувати штучний інтелект для видалення екстремістського контенту.

“Інтернет-компанії повинні нести відповідальність за забезпечення дотримання стандартів, що стосуються шкідливого змісту. Неможливо видалити всі шкідливі матеріали з інтернету, потрібен більш стандартний підхід”, – стверджує Марк Цукерберг.

Як відомо, Facebook змінив стратегію: соцмережа має намір поєднати в одному універсальному сервісі зашифровані повідомлення, платіжні послуги і онлайн-торгівлю. Як раніше повідомляв глава компанії Марк Цукерберг, з часом це дозволить відійти від моделі бізнесу, заснованого на рекламі.

Як відомо, Марк Цукерберг досить активно веде свою сторінку у Facebook, де висловлює свою думку щодо розвитку майбутнього соцмережі та оновлення і захисту інтернету.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram