Новини
14 Червня 2019
1 153

Airbnb трансформується у туристичну агенцію

Вартість пакетів подорожей складає від $199 до $5000

Airbnb запускає пакет подорожей Airbnb Adventures, чим перетворюється на повноцінно-туристичну агенцію. Компанія переводить свою бізнес-модель з виключно оренди будинків і квартир на створення платформи, яка допомагає людям у всіх аспектах подорожей, включно з тим, де зупинитися, чим зайнятися і як туди дістатися.

Першим пакетом послуг стала навколосвітня подорож за прикладом героїв роману Жюля Верна “Навколо світу за 80 днів”, йдеться в повідомленні компанії.

Перша подорож розпочнеться 1 вересня 2019 р., забронювати тур можна буде вже 20 червня. Вартість поїздки буде починатися від $5 тис. До цієї суми входять витрати на проживання, харчування та трансфери, але не враховується ціна квитків до Лондона.

Компанія не повідомила, скільки пакетів буде доступно для придбання.

Вартість інших турів буде залежати від тривалості та місця. Наприклад, 10-денна поїздка на плотах по Юкону коштує $5 тис. на людину. За $1 тис. можна буде відправитись на ночівлю з наметом на краю обриву в Колорадо. А ось триденний похід в Кенії коштує $199 на людину. Також, пакети включають місцевих гідів, житло, їжу та транспорт в рамках поїздки. Екскурсії ексклюзивні у компанії і надаються місцевими туристичними операторами.

Як стверджує Bloomberg, Airbnb диверсифікує бізнес, готуючись до первинного розміщення акцій. За даними агентства, компанія може розмістити папери на біржі вже в наступному році.

Сервіс бронювання житла Airbnb був заснований у 2008 р. Зараз весь бізнес компанії оцінюється в $31 млрд.

Нагадаємо, Marriott International стане першим великим готельним оператором, що запустить в США сервіс оренди житла і стане серйозним конкурентом Airbnb та іншим компаніям, що надають подібні послуги.

Як відомо, NASA буде доставляти туристів на Міжнародну космічну станцію вже у цьому році. Перші польоти здійснять кораблі Starliner та Crew Dragon з екіпажем на борту. Один день проживання на МКС буде коштувати $35 тис. Однак, космічним туристам не можна буде виходити у відкритий космос.

Онлайн-платформа для пошуку оренди приватного житла Airbnb планує знімати авторські фільми і шоу, щоб посилити інтерес людей до подорожей.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram