Соцмережі
2 Березня 2020
1 012

Володимир Поперешнюк: Ін Тайм банкрут

Ризик банкрутства існує навіть на вершині успіху

З одного боку, програш конкурента – твій виграш, тому я мав би радіти. Але це погана новина для постраждалих клієнтів, працівників, постачальників. Це також погано для всієї галузі, бо страждає репутація всього ринку.

Ризик банкрутства постійно нависає над будь-якою компанію, стимулює її ніколи не зупинятися, навіть коли вона перебуває на вершині успіху. Майбутнє непередбачуване і не може нікому гарантувати успіх весь час.

Для економіки банкрутство – це нормальний процес, це очищення ринку від слабких гравців, застарілих технологій та помилок менеджменту. Банкрутство ще раз підтверджує, що займатися бізнесом – це нелегка та небезпечна справа, хоча іноді зі сторони здається, що підприємці лише лопатою загрібають гроші.

Я не знаю точних причин трагедії Інтайму, але у будь-якому випадку головну відповідальність за це понесуть власникі та менеджмент.

Зараз розробляємо план дій, що нам робити в цій ситуації. Звісно, ми готові зустріти нових клієнтів, швидко переключити їх у нашу систему та плідно співпрацювати.

Усім бажаю успіху та великих прибутків!

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

 

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram