Новини
20 Лютого 2019
1 189

16 українських компаній увійшли до топ-100 аутсорсерів світу

(оновлено) Рейтинг складено із найкращих організацій, які вже неодноразово фігурували у попередніх списках за 10 років

Міжнародна асоціація IAOP опублікувала щорічний рейтинг найкращих аутсорсингових компаній світу Best of The Global Outsourcing 100. До спеціального ювілейного списку потрапили лише компанії, що хоча б одного разу брали участь у відборі. Крім цього, асоціація також презентувала особливу програму – The Best Of The World’s Best Outsourcing Advisors.

Перелік 100 кращих аутсорсерів складено із організацій, які вже неодноразово фігурували у попередніх списках за 10 років, за наступними критеріями: інноваційний підхід до роботи, сертифікати та нагороди за успішне виконання проектів, відгуки клієнтів і професійний ріст співробітників.

Цього року до рейтингу увійшло 16 українських компаній та компаній з офісами в Україні.

Серед вітчизняних аутсорсингових компаній у сотню кращих потрапили: Ciklum, ELEKS, Infopulse, Intellias, AMC Bridge, Sigma Software, Program-Ace, Miratech, Softengi та N-iX.

До рейтингу також потрапили шість IT-компаній, що мають українські представництва: EPAM, Softjourn, Luxoft, TEAM International Services, Intetics та Svitla Systems.

Зазначимо, що у 2018 р. у Best of The Global Outsourcing 100 було представлено 18 українських компаній. Цьогоріч до першої сотні не не потрапили SoftServe, Itera, Innnovecs і Artezio.

IAOP щорічно проводить комплексні дослідження у сфері аутсорсингу. Організація має на меті таким чином допомагати світовим компаніям у виборі постачальників IT-послуг.

Оновлення: Згодом виявилося, що компанія SoftServe не потрапила до списку через технічну помилку. Таким чином, у глобальному Топ-100 опинилося 17 українських аутсорсерів.

Нагадаємо, напередодні компанія DOU опублікувала січневий рейтинг 50 найбільших ІТ-компаній України.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram